Anmeldelser

Philips Hue Ensis

Ensis er en ca. 130cm lang lampe med 2 lyskilder, 1 lyskilder peger op i loftet, og den anden peger ned i f.eks. spisebordet. begge lyskilder kan styres individuelt og har begge både forskellige temperature hvid og farver. Installation Jeg oplevede som sådan ingen problemer under installationen af Philips Hue Ensis lampen. Skru beslaget fast i loftet, justér højden (og vinklen) hvor at spændet er let at komme til. Installér nu strømmen… men hov.

zensehome - Ikke for alle

Info om zensehome d. 26 Marts 2018 gik zensehome konkurs, men er overtaget af en ny ejer. Følgende anmeldelse er baseret på zensehome fra før dette ejerskifte. Hvad er zensehome? zensehome er en producent som levere et ”komplet” system til hjemmet til styring af lys og andre funktioner via input og output moduler. Hvis jeg hurtigt skal placere zensehome imellem de andre, vil jeg sige det er mere avanceret end IHC wireless og mindre avanceret end alm IHC.

Xiaomi Smart home overrasker

Forord Xiaomi Smart home er en kæmpe serie af diverse smart enheder, de har bla.a. Kontakter, PIR sensorer, Vindues sensorer, Temperatur/Fugtighedsmåler, robot støvsugere, kamera osv. Faktisk har de så meget at det kan være en jungle at finde rundt i, da de med nogle af deres enheder også har flere generationer, men som ved første øjekast ligner hinanden. Jeg har købt mine enheder på de typiske “kina” sider, som dealextreme, banggood osv.

Nest Protect: smart røgalarm

Udpakning og førstehåndsindtryk Nest Protect fåes i 2 versioner, 1 til batteri og 1 til fast tilsluttet 230 volt. Jeg har valgt versionen til batteri. Allerede når du ser papæsken, får du følelsen af kvalitet, og følelsen forsvinder ikke når du åbner kassen. Røgalarmen I æsken er der røgalarmen som bruger 6 stk AA batterier (Inkluderede) (Versionen til fast 230 volt bruger 3 stk AA batterier, som backup hvis strømmen går), et beslag til loftet eller væggen inkl.

Tado Smart thermostat, Det må kunne gøres bedre

Jeg har nu haft Tado i 4 måneder, og efter 4 måneders brug, kan jeg nu sige Det må kunne gøres bedre Udpakning og førstehåndsindtryk Jeg bestilte et starter kit med 1 hub og 2 termostater. Jeg tilkøbte yderligere 2 termostater, så alle radiatorer kunne blive “smarte”. Hub Selve hubben er ganske lille, og fylder ikke meget i skabet sammen med resten af elektronikken. Den er i plastik, og har 3 lysdioder til indikation af adgang til Cloud (Tado's serverer) din router og strøm.