Brevkassen

Gør din smarte ringeklokke rigtig smart

I denne korte guide, bygger jeg videre på min tidligere guide til at bruge eksempelvis Sonos eller Google Home som din ringeklokke. Se evt. guiden her Ding Dong… Dindindinding Dong… Har vi ikke alle prøvet at vores gæster eller børn synes det er sjovt at trykke riiigtig mange gange på dørklokken? Dette kombineret med en smart dørklokke som også sender en notifikation til telefonen er mildest talt irriterende. Heldigvis er det relativt simpelt at løse med Home Assistant.

Gør Sonos til din nye ringeklokke

Til denne guide skal du bruge: Sonos Xiaomi smart home knap anmeldelse af Xiaomi smart home her Home Assistant. Følg instalationsguide her Home assistant her en rigtig god integration af Sonos, og du kan frit oprette zoner, dele zoner op eller afspille musik eller lydklip (som f.eks. en ringeklokke) vil du se hvad Home Assistant kan med Sonos, så kig på deres komponent her Det giver en utrolig stor frihed i hvordan du bruger din ringeklokke, du kan f.

Få chromecast til at tænde lyset

Kan man tænde lyset, eller tænde for en stikkontakt, når jeg caster til en Chromecast? Sådan lød spørgsmålet, og det vil jeg her give et eksempel på hvordan man kan klarer med Home Assistant. Følg instalationsguide her Der findes lidt forskellige muligheder for at stikkontakter som er “smarte” Du kan f.eks. installere et zwave relæ i indmuringsdåsen eller forfradåsen som her Eller bruge et “wall plug” fra f.eks. fibaro, eller Sonoff.